kopabostad.blogg.se

En säker bostad är mer attraktiv

Publicerad 2018-09-20 13:12:58 i Allmänt,

 
Visste du att om du installerar en vacker gallergrind till en bostad, så får du lägre premier på hemförsäkringen? Försäkringsbolagen blir så nöjda om man monterar en gallergrind in till sitt hem, eftersom en gallergrind gör hemmet mycket säkrare. Det är ju i det närmaste omöjligt att forcera en gallergrind. Dessutom avskräscker en gallergrind effektivt inbrotttjuvar från att ens försöka ta sig in. Har du dessutom en gallergrind, kan du ha dörren öppen dygnet runt. Särskilt när vi har haft en så varm och het sommar som vi har haft i år, kan det vara attraktivt att ha en dörr som man kan ha öppen och få in luftdrag som svalkar ner våra hem. Då är en gallergrind ett säkert sätt att ändå stänga om sitt hem, men får in den svala luften genom dörren.
 
Alla borde ha säkrare gallergrindar
 
Alla bostäder borde ha gallergrindar, anser vi. Det är ingen dum idé, det gör hemmen till klart säkrare hem. Är man hemma och har en gallergrind, behöver man inte vara orolig för inbrott. Är man bortrest behöver man inte heller vara orolig för inbrott då en gallergrind gör det närmast omöjlig att forcera och ta sig in genom om man inte har npgon nyckel. På samma sätt kan man faktiskt installera galler för fönster, utan att det känns som ett fängelser, då det finns otroligt fina galler, som är vackert utsmyckade och som tillför fönster en extra dimension förutom att de är säkra. Galler för fönster behöver inte alls vara mörka, utan dem kan du få i vilken färg som helst.
 
Gallergrindarna kan komma i valfri färg och mönster
 
Gallergrindarna kan du få exakt i den stil, eller färg som du vill ha. Dessutom är de enkla att måla om, ifall du skulle tröttna på den färg som de kommer i. De skyddar inte bar mot inbrott utan skyddar även mot brand och adnra katastrofer.
 
Om du inte känner till någon affär som säljer just de slags gallergrindar som du önskar kan du alltid googla "gallergrindar" och sedan skriver du in den ort där du bor, så får du förslag på något företag som säljer gallergrindar nära dig.
 
 
 Läs mer om gallergrindar på:  https://www.fortaxa.se
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här skriver vi om hur du lyckas med din bostadsaffär. Hitta rätt mäklare och håll koll på marknaden för att hitta den bostad som du drömmer om.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela