kopabostad.blogg.se

Säker magasinering i Stockholm

Publicerad 2018-05-10 14:24:00 i Allmänt,

Genom livet så samlar man på sig en massa saker i form av föremål, kläder, möbler, tavlor, böcker och annat som har en sak gemensamt – de kräver plats. Det vill säga; i en perfekt sammansatt värld så skulle man vid varje inköp också skänka bort något annat om man ser till utrymme. Så är dock inte fallet och många samlar istället på hög; man fyller vindsförråd och källare och man har överfulla bokhyllor garderober och skåp. Något som på sikt är ohållbart och som blir ett ännu större problem om man flyttar ihop med en annan människa.

Plötsligt har man ett dubbelt så stort bohag på halsen och det här är framförallt ett problem som många personer i Stockholm ser. Det utmärkande i just Stockholm är nämligen att folk sällan bor i villor – man bor i lägenheter och man har därigenom väldigt begränsat utrymme; både sett till bostadsarea samt till hur många förråd man har tillhörande sin bostad. Ofta så har man kanske ett utrymme som sträcker sig till tre kvadratmeter och på dessa ska man så få plats med bohag från två personer.

Omöjligt? Ja. Olösligt? Nej! Det finns nämligen en tjänst att använda sig av i Stockholm och detta i form av magasinering. Konkret så hyr man utrymme externt och man kan genom magasinering se till att man har sina saker kvar även i framtiden. Saker och föremål som kanske inte för tillfället har någon plats eller användningsområde – men som man mycket väl kan komma att behöva till nästa bostad. I och med att många är flexibla i Stockholm sett till att man byter bostad ofta så är magasinering en perfekt lösning.

Vi kan räkna upp några ytterligare fördelar med magasinering nedan så kanske vi kan ge en bättre bild av varför man ska överväga detta om man befinner sig i en situation där utrymmet, helt enkelt, inte räcker till.

·         Uppvärmda rum. Magasinering sker i rum som är uppvärmda och isolerade och man behöver således inte vara nervös över att de saker man äger tar skada av fukt eller kyla.

·         Säkerhet. Lokalerna där magasinering sker är larmade, videoövervakade och har ofta även vakter som dagligen går en rutt kring området.

·         Priset. Magasinering är ingen större kostnad; räkna med några hundralappar i månaden och en tumregel är att ju längre från centrum du söker dig – desto billigare blir också din magasinering i Stockholm.

Om

Min profilbild

Här skriver vi om hur du lyckas med din bostadsaffär. Hitta rätt mäklare och håll koll på marknaden för att hitta den bostad som du drömmer om.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela